Achilles’12 na spannend duel met lege handen

Geplaatst op 5 juni 2011 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Achilles’12 uit Hengelo is er vandaag niet in geslaagd promotie naar de hoofdklasse af te dwingen. In eigen huis moest een 2-0 nederlaag op Sneek Wit Zwart goedgemaakt worden, maar Sneek won ook het tweede duel. Het werd 2-3.

In de eerste helft bracht Tom van Benthem Achilles aan de leiding. Na rust was de thuisclub ook de betere ploeg en kreeg het via Jacob Saïd al snel een goede kans op de 2-0. Uit een makkelijk gegeven vrije trap scoorde Sneek niet veel later de 1-1. Frank de Jong bracht met een kopbal niet veel later de spanning weer helemaal terug. Toen Sneek uit een hoekschop de 2-2 scoorde was het duel gespeeld.

Achilles’12-Sneek Wit Zwart 2-3 (1-0). van Benthem 1-0, Kloosterman 1-1, De Jong 2-1, Altenburg 2-2, Batalla 2-3.
(Foto: Sportfoto-regio Twente)