Donderdag 23 januari 2020
Twentesport

Assistent Wouda volgt Wesselink op bij Excelsior’31

Geplaatst op 27 december 2019 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – De huidige assistent-trainer Jurjan Wouda zal de volgend seizoen de huidige hoofdtrainer Peter Wesselink opvolgen bij de derde-divisionist Excelsior’31 in Rijssen. Wesselink maakte onlangs bekend dat hij vertrekt naar DVS’33 Ermelo.

Het bestuur en de technische commissie maken de opvolging op de site van de club wereldkundig. De in Zwolle woonachtige Wouda is al jaren actief op De Koerbelt in Rijssen. Voor hij dit seizoen als assistent bij het keurkorps begon was hij al een jaar trainer van JO17-1 en had hij twee seizoenen JO19-1 onder zijn hoede.

Wouda verdedigde als keeper de goal van SC Heerenveen, FC Emmen, RKC Waalwijk, SC Cambuur en als amateur bij Flevo Boys in Emmeloord. Zijn profcarrière heeft hij van jongs af aan gecombineerd met het trainerschap.

Hij wordt in Rijssen een ‘gedreven en ambitieuze trainer’genoemd ‘die prima past binnen de cultuur van Excelsior’31’, ook vanwege de combinatie van talentontwikkeling en discipline. Zelf laat hij optekenen: ‘Ik ben erg blij en trots dat ik deze kans krijg bij een hele mooie ambitieuze club.’

FOTO: Jan Sanderman

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief