Zaterdag 22 juni 2024
Twentesport

Belangrijke punten te behalen voor SVZW tegen HZVV

Geplaatst op 11 maart 2011 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – SVZW kan zaterdagmiddag goede zaken doen wanneer het de thuiswedstrijd met HZVV weet te winnen. Naaste concurrenten WHC en Deto komen tegen elkaar in actie, waardoor de Zwaluwen hun positie op de ranglijst kunnen verbeteren.

Zeven speelrondes voor het einde van het seizoen is SVZW op basis van verliespunten koploper. De onderlinge verschillen zijn echter klein, waardoor de gehele top-zeven nog kans maakt op de titel en promotie naar de Topklasse. Toch lijken SVZW en WHC het meest in aanmerking te komen voor promotie. Beide clubs roeren zich nadrukkelijk op de transfermarkt en willen graag komend seizoen in de Topklasse uitkomen. Saillant detail is dat het tot dusver nog niet tot een onderling duel is gekomen. Daardoor zullen waarschijnlijk juist deze wedstrijden voor de beslissing gaan zorgen.

HZVV
Op weg naar een eventuele titel treffen de Zwaluwen zaterdag HZVV, de nummer 12 van de Hoofdklasse. De promovendus wist sinds de winterstop uit de zes gespeelde wedstrijden slechts vijf punten te behalen. SVZW kan zich na het gelijke spel van afgelopen week tegen SDC Putten geen nieuw puntverlies veroorloven en dus zal de ploeg, net als eerder dit seizoen, toen het in Hoogeveen 4-0 werd voor SVZW, opnieuw van HZVV willen winnen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief