Donderdag 23 mei 2024
Twentesport

Bouw tribune Excelsior’31 voor € 1,2 miljoen gaat door

Geplaatst op 7 maart 2012 door   ·   5 Reacties

RIJSSEN -De ledenvergadering van Excelsior’31 uit Rijssen heeft toestemming gegeven voor de bouw van een nieuwe hoofdtribune en kleedkamers voor 1,2 miljoen euro. De firma Wessels zal de bouw voor zijn rekening nemen. Sponsors en een lening maken de zaak compleet. Dik Wessels staat ook garant voor de eventuele tekorten bij de bouw van de nieuwe hoofdtribune die 550 man kan herbergen en ook 18 kleedkamers omvat. Begin april begint men met de bouw die een half jaar duurt. Er komen verder nog twee kunstgrasvelden ter waarde van € 517000, waaronder ook het hoofdveld.

Delen is sportief

Reacties (5)

 1. Harm says:

  Voor meneer Wessels is dit een zakcentje..Excelsior heeft zoveel sponsoren waaronder een karrevracht aan bouwmagnaten waarom kunnen zij dit niet betalen ?

  Ik snap dit echt niet.

 2. Stanley says:

  Harm, die vraag had je mooi kunnen stellen bij de ledenvergadering, jl. dinsdag!

 3. Harm says:

  @ Stanley,

  Dat had gekunt ja, maar het gaat niet alleen om de tribune maar ook snap ik niet waarom ze geen betere spelers aantreken, daar is ook toch ook genoeg budget voor bij die sponsoren.

  Wessels, Akor, Ter Steege en ga zo maar door bezitten miljoenen euro`s en Excelsior heeft een budget van…..

 4. Herman says:

  Mee eens,ze hebben voor de breedte gehaald en niet voor de basis.
  De jongelingen die allen van een trede lager komen zullen (nog) geen versterking zijn/Vorige TC had meer verstand van goede spelers,daardoor werd 2 jaar geleden het kampioenschap gehaald.(in hfdkl C)

 5. H.Middelhoff says:

  Goede morgen Luck en Leon wel een beetje weinig nieuws wat naar buiten word gebracht over het ontslag van trainer Bakker bij Bon. Boys of mag dat niet buiten de grensen van Haaksbergen komen ontslag van dhr. Bos bij v.v. Glanerbrug kreeg van jullie 2 heel wat meer aandacht en toen hadden jullie maar informatie van 1 persoon nu gebeurd het bij jullie eigen club waar je inside informatie hebt en er niet mee naar buiten komt,dat neem ik jullie ook niet kwalijk daar zal de club zijn reden voor hebben,net zo goed als v.v. Glanerbrug zijn reden had om met dhr. Bos te stoppen maar blijkbaar kan men binnen 6 weken toch 100 graden bij draaien wij willen hier niet dieper op in gaan en wensen Bon. Boys nu en volgend seizoen met dhr.Bos heel veel sportief succes toe. Namens de vrienden van de v.v. Glanerbrug.
Archief