Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

Demmers: ‘We willen winnen, ook al zijn we nagenoeg veilig’

Geplaatst op 23 maart 2012 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Hoewel Excelsior’31 in theorie veilig is, wil trainer Dennis Demmers (foto) er niets van weten dat zijn ploeg freewheelend de competitie uit kan gaan spelen. ‘Een speler van Excelsior’31 moet niet het lef hebben te denken dat het allemaal wel goed is, maar dat is ook niet iets wat ik bij mijn spelers bespeur. Mijn speler zijn vereerd voor Excelsior’31 te mogen spelen.  Bovendien is het ook nog niet zo dat we al veilig zijn, al is het inderdaad wel zo dat het heel gek moet lopen om nog in problemen te komen.’

Zaterdag treffen de Rijssenaren met Montfoort een tegenstander voor wie juist nog heel veel op het spel staat. De bezoekers staan vijftiende, op vier punten van een veilige plek. ‘Ik denk niet dat er morgen bij Montfoort een speler zal zijn die bij het verlaten van het veld zal zeggen dat hij toch een stapje harder had moeten lopen. Voor hun is Excelsior een tegenstander waar ze punten tegen hopen te kunnen pakken. Ik verwacht een open wedstrijd met veel strijd. Ze moeten winnen, terwijl wij dat ook willen. We zijn het aan onze fans en sponsors verplicht er alles aan te doen om de overwinning in Rijssen te houden. Wij gaan van wedstrijd naar wedstrijd en willen elke keer weer winnen’, kijkt Demmers vooruit.

‘Kevin Siemelink was geblesseerd, ik hoor later vandaag of hij weer speelklaar is. Daarnaast zal Maikel Kampjes spelen. Dit omdat onze eerste doelman Arjan Kok met een blessure kampt’, licht Demmers de samenstelling van zijn ploeg toe.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief