Woensdag 19 juni 2024
Twentesport

Deto–DVS’33 2-0 (1-0) – Analyse door Gerrit Volmer

Geplaatst op 19 februari 2011 door   ·   Geen reacties

Ik heb een slechte wedstrijd gezien. Het was van beide kanten zeer matig. Beide treffers kwamen voort uit fouten van de verdediging. De 1-0 was een terugspeelbal waar Wout Weghorst (foto) goed tussen zat. De 2-0 een situatie waarbij de back en de centrale verdediger de bal tegen elkaar aan schoten. Vincent Bilanovic reageerde attent en scoorde de 2-0.

Het was een wedstrijd waarin veel te vaak de lange bal werd gezocht en er veel te weinig combinaties waren. Zo werd Kocks veelal overgeslagen. Dat de wedstrijd zo matig was lag deels ook aan het veld, dat was bijzonder slecht. Ik vond de rol van Bilanovic opvallend. Ik zou er voor kiezen om met twee spitsen, Bilanovic en Weghorst, te spelen. Vandaag vervulde Bilanovic een rol waarbij hij veelal achter de spits speelde. Op die manier kun je geen gebruik maken van zijn kwaliteiten, zoals zijn snelheid. De overwinning van Deto was verdiend, maar als wedstrijd hield het niet over.

Deto – DVS’33 1-0  (2-0)

Amusementswaarde: 5
Sterren: geen
Man of the Match: geen

Scoreverloop: 37. Weghorst 1-0, 84. Bilanovic 2-0
Gele kaarten: Weghorst, Kocks
Deto: Yarbug, Pol, Kram, Scheepers, Rumathe, Kocks (79. Bosma), Bruns, Fraterman, Bilanovic (87. Bruins), Weghorst (90. Babb), Ter Avest.

Rapporteur Gerrit Volmer is oud-speler van oa Vosta en HSC’21

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief