Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Deto – Kozakken Boys 0-6 (0-4) – Analyse door Willem Neeskens

Geplaatst op 9 maart 2013 door   ·   1 Reactie

Het was in de 23e speelronde de 21e nederlaag voor Deto. Het was eigenlijk tot de 24e minuut een wedstrijd, toen stond het 1-0 voor Kozakken Boys en kreeg Stef Lamberink de rode kaart. Nadat hij werd weggestuurd, overigens niet voor het eerst dit seizoen, was het klaar.

Kozakken Boys was gewoon twee maten te groot voor Deto. Volgende week komt met Rijnsburgse Boys een ploeg naar Vriezenveen die ook niet goed draait. Misschien dat ze dan wel een kansje hebben, vandaag was dat niet het geval. Spits Irilmazbilek scoorde zes keer en is de topscorer van de Topklasse. Hij heeft in zijn eentje vaker gescoord dat heel Deto.

Het meest opvallende is dat Kozakken Boys, dat bovenin staat, een lagere begroting heeft dan Deto. Ik heb vandaag aan Deto zijde twee spelers gezien die redelijk speelden, Kram en Reekers. De rest was gewoon onder de maat. Tenslotte viel me op dat er steeds minder mensen naar de wedstrijden van Deto komen, het was vandaag erg rustig langs het veld.

Als man van de wedstrijd, vanzelfsprekend, de maker van de zes doelpunten, Irilmazbilek. Sterren heb ik niet uitgedeeld. De wedstrijd zelf geef ik een zes wat amusement betreft.

Deto – Kozakken Boys 0-6 (0-4)
Scoreverloop: 25. Irilmazbilek 0-1, 33. Irilmazbilek 0-2, 38. Irilmazbilek 0-3, 40. Irilmazbilek 0-4, 65. Irilmazbilek 0-5, 88. Irilmazbilek 0-6.
Man van de wedstrijd: Irilmazbilek (Kozakken Boys)
Sterren: geen
Amusementswaarde: 6
Deto: Yarbug, Kram, Lamberink, van Staa, Souhuwat, Peter Reekers, Bruns, Bilanovic, ter Avest, Rumathé, Babb.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Henri says:

    Niet te vergeten de onbeschofte uitlatingen van de deto begeleiding! Nu de keeperstrainer een rode kaart, na eerder van Oostrum en Kocks is nu de hele staf al eens weggestuurd ! Het optreden op de bank is de laatste wedstrijden aantrekkelijker dan de wedstrijd.
Archief