Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

Deto – ON 0-1 (0-0) – Analyse door Peter Visser

Geplaatst op 9 april 2011 door   ·   Geen reacties

ON, de nummer laatst vocht voor lijfsbehoud en straalde dat ook uit. Deto zette daar bar weinig tegenover. Voetballend bracht de ploeg zo weinig dat het nauwelijks een fatsoenlijke kans kreeg. De opbouw was matig, de backs kwamen nauwelijks mee op, de centrale verdedigers schoven niet mee door en er was weinig creativiteit.
Een ander probleem van Deto is het veld. Dat is erg hobbelig en dat helpt de ploeg ook niet om tot goed voetbal te kunnen komen.

ON leek daar overigens weinig last van te hebben. Die ploeg worstelde met zeer opportunistisch voetbal naar diverse kansen. De voorsprong, in de 53e minuut was dan ook dik verdiend. Ook daarna bleven de Groningers gemakkelijke overeind en kregen de bezoekers kansen op 2-0. Het was vooral een gebrek aan kwaliteit van ON dat deze niet verzilverd werden.

Uiteindelijk bleef het dus bij 1-0 voor ON, dat weer hoop op handhaving mag hebben. Ik heb Deto vaker gezien dit seizoen en die ploeg heeft me eigenlijk nooit kunnen overtuigen. Ik geef een zes voor de amusementswaarde, want het spel van ON was wel leuk om te zien. Als man van de wedstrijd kies ik voor Thomas Careman, de aanvaller van ON. Geen geweldige voetballer en eigenlijk ook iets te zwaar, maar met zijn acties wel een plaag voor de Deto defensie. Vandaag geen sterren.

Deto – ON 0-1 (0-0)
Scoreverloop: 54. Van der Meeren 0-1
Amusementswaarde: 6
Man van de wedstrijd: Thomas Careman (ON)
Sterren: geen
Toeschouwers: 200
Scheidsrechter: Kratè
Deto:
Sanders, Rumathe, Bosma, Kram, Zomer (69. Fraterman), Kocks, Bruns (58. Ten Hove), Van Staa, Bilanovic (58. Bruins), Weghorst, Ter Avest

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief