Woensdag 22 mei 2024
Twentesport

Deto – Berkum 2-2 (2-1) – Analyse door Bert Jansen

Geplaatst op 7 mei 2011 door   ·   Geen reacties

De laatste schermutselingen van Deto voor eigen publiek waren rommelig. Dat was ook te wijten aan het veel te harde veld, dat overigens volgende week vervangen zal worden. De 2-2 was een terechte uitslag. Beide ploegen creëerden zo ongeveer evenveel kansen en beide ploegen kregen ook nog een strafschop, waarbij die van Berkum in de tweede helft om zeer onduidelijke redenen werd gegeven. De bal werd na een al even onduidelijke free kick hoog in de zestienmeter gebracht en ineens floot de scheidsrechter voor iets wat alleen hij gezien had. Daardoor werd het 2-2 en dat bleef het ook, waardoor Berkum zich handhaafde in de hoofdklasse.
Deto was na de vier nederlagen van de laatste tijd overgeschakeld op 4-4-2.  Wout Weghorst en Ferdi ter Avest speelden voorin met John Fraterman aan de rechterkant erachter. Ik vond dit systeem wel aardig goed bij Deto passen, zeker als Vincent Bilanovic meedoet. Hij was vandaag geschorst.

Sterren ken ik niet toe. Niemand stak er echt boven uit. Ter Avest van Deto benoem ik na enig nadenken tot Man of The Match omdat altijd gevaarlijk is, nog een bal tegen de lat knalde en vlak voor tijd nog bijna de winnende goal scoorde.

Deto-Berkum 2-2 (2-1)
Scoreverloop: 11. Fraterman 1-0, 24. Westrik 1-1, 28. Kocks 2-1 (strafschop), 53. vdMeulen 2-2 (strafschop). 
Man van de wedstrijd: Ter Avest
Sterren:
geen
Amusementswaarde: 7
Toeschouwers: 300
Scheidsrechter: Gerbers (Steenwijk)
Deto: Yarburg; Pol, Kram, Rumathé, Schepers; Van Staa (73. Zomer),  Fraterman (58. Bruns), Kocks,  Ten Hove;   Weghorst, Ter Avest

Bert Jansen is verslaggever van RTV Oost.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief