Vrijdag 26 juli 2024

Deto door nieuwe nederlaag kansloos in titelstrijd

Geplaatst op 2 april 2011 door   ·   Geen reacties

GRONINGEN – Terwijl SVZW en WHC, de nummers een en twee uit de zaterdag Hoofdklasse, elkaar troffen, had Deto op papier met het laaggeklasseerde PKC’83 een wat makkelijker tegenstander. Deto ging in Groningen teleurstellend met 3-2 onderuit en lijkt daarmee definitief afgehaakt in de titelstrijd.

Voor rust nam de thuisploeg door treffers van Marcel Pannekoek, Jurjen Bosch en Erlind Derguti ruim afstand van Deto. Op slag van rust zorgde Wout Weghorst voor de 3-1. In de slotfase kon Ruud Bruns de achterstand verkleinen tot 3-2, maar verder kwamen de Vriezenveners niet.

Door de nederlaag is de achterstand op koploper SVZW opgelopen tot acht punten. Daarmee lijkt de rol van Deto in de strijd om de titel definitief uitgespeeld.

Scoreverloop: 18. Pannekoek 1-0, 36. Bosch 2-0, 44. Derguti 3-0, 45. Weghorst 3-1, 87. Bruns 3-2.