Deto in slotfase onderuit tegen koploper WHC

Geplaatst op 12 maart 2011 door   ·   Geen reacties

WEZEP – De topper in de zaterdaghoofdklasse C tussen WHC en Deto is geëindigd in 3-1. Wout Weghorst opende na twaalf minuten de score. Een minuut later maakte Jolf Stel gelijk. In de slotminuut kreeg WHC een strafschop, die door Denis Mahmudov werd benut. Kort daarna bepaalde Herre Huberts de eindstand op 3-1.

Het was een open wedstrijd. Beide ploegen wilden graag winnen maar mochten absoluut niet verliezen. De thuisploeg had het grootste spelaandeel in een wedstrijd waarin verdere treffers lange tijd uitbleven.  Kort voor tijd werd het duel alsnog beslist. Doelpuntenmaker Jolf Stel werd binnen het strafschopgebied onderuit gehaald, waarna een strafschop volgde. Denis Mahmudov wist het buitenkansje te verzilveren. Kort daarna bepaalde Herre Huberts de eindstand op 3-1.