Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Deto strijdt tegen ACV Assen voor laatste kans

Geplaatst op 2 maart 2012 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – Wanneer Deto tegen ACV Assen aantreedt, doet het dat in de wetenschap dat na de nederlaag tegen ONS Sneek van afgelopen week nu vecht voor een van de laatste kansen om nog iets van het seizoen te maken. Met ACV treft Deto een tegenstander die zich min of meer in hetzelfde schuitje bevindt. Ook voor de Assenaren is het zaak te winnen, om zo de topploegen uit de Hoofdklasse niet verder uit het oog te verliezen.

Deto heeft toch al wat goed te maken, want afgelopen week, op bezoek bij ONS Sneek ging de ploeg niet alleen met 3-1 onderuit, met name de manier waarop dat gebeurde gaf te denken. De Vriezenveners werd een gebrek aan strijd, bezieling en beleving verweten. Daarnaast was het ook nog eens zo dat Sneek niet al te zorgvuldig met de geboden mogelijkheden omging. Was dat wel het geval geweest, dan was de uitslag veel hoger uitgevallen.

Deto zal dus tegen ACV er op gebrand zijn iets te willen rechtzetten en beter voor de dag willen komen dan afgelopen week. Omdat ook koploper WHC Wezep en ONS Sneek elkaar treffen, kan Deto bij winst goede zaken doen om toch weer mee te gaan doen in de strijd om de hoogste plaatsen. Anderzijds betekent een nederlaag dat de ploeg voorlopig een pas op de plaats maakt en de strijd om de nagenoeg definitief kan staken. Daarmee is het duel dus cruciaal voor de rest van het seizoen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief