Dinsdag 20 februari 2024
Twentesport

Deto Twenterand–Barendrecht 0-2 (0-1) – Analyse door Wim Neeskens

Geplaatst op 16 februari 2013 door   ·   Geen reacties

De wedstrijd was leuk om naar te kijken. Ik heb me vermaakt omdat het duel in balans was. Beide ploegen waren, tegen de verwachting in, aan elkaar gewaagd.

Ik moet eerlijk zeggen dat Deto mij positief heeft verrast. De club heeft een slechte eerste seizoenshelft achter de rug, waarin ze vaak kansloos verloor. Vandaag wisten de mannen uit Vriezenveen weliswaar wederom geen punten te pakken, maar ze hebben in ieder geval beter gespeeld dan voorheen.

In het verbeterde spel van Deto viel met name Ferdi ter Avest op. Hij maakte het spel bij de thuisclub door continue gevaarlijk te zijn. Zijn voorzetten waren uitstekend verzorgd en hij leed weinig balverlies. Het tegenovergestelde kan ik melden over Vincent Bilanovic. Van deze speler had ik meer verwacht. Hij heeft nagenoeg niets laten zien in de twintig minuten die hij op het veld stond.

Barendrecht leek in dezelfde stemming te zijn als Bilanovic. De ploeg die thuis met 4-0 won van de Vriezenveners was uit vorm. Desalniettemin was het klasseverschil zichtbaar. De bezoekers gaven weinig weg en scoorden twee keer. Een correcte wedstrijd dus. Toch was het voor Barendrecht bij vlagen billen knijpen. Naast een schot op de paal, had Deto ook gevaarlijk moeten kunnen zijn via een strafschop, deze werd de ploeg echter onthouden. De invallende scheidsrechter zag een hands-bal over het hoofd. De jonge scheidsrechter viel in omdat Roelof Luinge zijn enkel eerder in de wedstrijd verstuikte.

Deto speelde dus best een aardige wedstrijd. Wat ik in deze pot van het team heb gezien, is waarschijnlijk ook het het hoogst haalbare niveau in deze klasse. Ze hebben niet de kwaliteit in huis om op dit niveau mee te draaien.

Deto Twenterand–Barendrecht 0-2 (0-1)
Scoreverloop: 10. Visser 0-1, 73. Richard 0-2.

Amusementswaarde: 7.
Sterren: Ter Avest (1x)
Man of the match: Ter Avest

Deto Twenterand: Yarbug, Kram, Lamberink (80. Roelofs), Oude Booijink, Van Staa, Ter Avest, Rumathé, Aslan (71. Bilanovic), Fraterman, Babb.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief