Deto verliest ook in Scheveningen

Geplaatst op 2 februari 2013 door   ·   Geen reacties

SCHEVENINGEN – DETO ging zaterdagmiddag op bezoek bij Scheveningen. De ploeg uit Vriezenveen slaagde er niet in een positief resultaat te behalen. Na drie minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Uiteindelijk werd het 4-0. Daarmee verloor DETO voor de zestiende keer dit seizoen.

Tim Peters opende na drie minuten de score. Vervolgens ging het duel lange tijd gelijk op. Kort na rust scoorde Scheveningen twee keer. Na de treffers van Achterberg en Pronk was de wedstrijd gespeeld. Kort voor tijd bepaalde Tillema de eindstand op 4-0.

Voor de ploeg uit Vriezenveen daarmee opnieuw een nederlaag, de zestiende van het seizoen. Hoewel er nog twaalf speelrondes te gaan zijn, lijkt degradatie inmiddels vrijwel onvermijdelijk.

Scheveningen – DETO 4-0 (1-0)
Scoreverloop: 3. Peters 1-0, 49. Achterberg 2-0, 50. Pronk 3-0, 88. Tillema 4-0.

DETO: Yarburg, Souhuwat, Kram, Lamberink, Rumathe, Oude Booyink, Van Staa, Fraterman, Babb, Aslan, Ter Avest.