Deto verliest ook van Genemuiden

Geplaatst op 2 maart 2013 door   ·   Geen reacties

GENEMUIDEN – Deto Twenterand heeft voor de zesde keer dit jaar verloren. Ook tegen Genemuiden liep de ploeg uit Vriezenveen een forse nederlaag op, het werd 5-1.

Ook met debutant Peter Reekers in de basis lukte het Deto niet om een ruim aantal tegentreffers te voorkomen. Na 25 minuten, met een 2-0 stand, was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Ruud Bruns scoorde kort voor rust tegen, maar de spanning keerde niet emer terug, want direct na de hervatting scoorde Genemuiden opnieuw.

In het vervolg van de tweede helft scoorde de thuisploeg nog twee keer, met de einstand van 5-1 tot gevolg. Voor Genemuiden was het de eerste overwinning van 2013. Voor Deto is het einde van het Topklasse avontuur weer een week dichterbij gekomen.