Deto verliest van directe concurrent in strijd om periode

Geplaatst op 16 april 2011 door   ·   Geen reacties

SNEEK – Deto heeft vandaag in de strijd om een periodetitel, tegen een directe concurrent, slechte zaken gedaan. Tot twee keer toe nam Deto de leiding in Sneek, maar in de slotfase trok ONS alsnog aan het langste eind (3-2). Deto blijft vijfde, maar voelt ACV, dat nu een gelijk aantal punten heeft, in de nek hijgen.

Ferdi ter Avest opende in Friesland na zeventien minuten de score. Pas na de rust vielen de andere vier treffers. Yoshua van Marle maakte gelijk. Vervolgens leek Deto alsnog de drie punten binnen te hengelen. Vincent Bilanovic (foto) maakte een kwartier voor het eind de 2-1. Maar Chris de Wacht beulde Deto in de slotfase alsnog. In een tijdsbestek van vijf minuten scoorde hij twee doelpunten, wat een 3-2 nederlaag voor de Vriezenveners als gevolg had.

Scoreverloop: 17. Ter Avest 0-1, 52. Van Marle 1-1, 75. Bilanovic 1-2, 83. De Wacht 2-2, 87. De Wacht 3-2