Vrijdag 23 februari 2024
Twentesport

DETO via finale Tukker Cup naar cruciaal duel in Zeeland

Geplaatst op 30 mei 2019 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – De voetbalclub DETO Twenterand speelt zaterdag voor de tweede keer op rij de finale van de Tukker Cup. De ploeg, met deze keer veel jeugdspelers, won dinsdagavond in Glanerbrug de halve finale van Eilermark met 2-6, waarbij de helft van de doelpunten conto van Kevin Peppels kwam en de andere drie van Kevin Aman, Muhammed Kaya en Stan Nijhuis.

In de finale treft DETO de Hengelose club Barbaros, die in de tweede klasse zondag uitkomt. Deze wedstrijd wordt zaterdagavond op het veld van WVV’34 in Hengevelde gespeeld. De aanvang is om zes uur.

Het ligt niet in de rede dat de Vriezenveense brigade in de sterkste opstelling het veld betreedt, want een week later, zaterdag 8 juni, reist de club af naar Zeeland om daar te strijden om in de hoofdklasse te blijven. Er moet dan in de Noordzeedelta vlakbij Goes worden gewonnen in en van Kloetinge dat op de laatste competitiedag de titel verspeelde en daarom via de nacompetitie moet proberen alsnog naar de hoofdklasse te promoveren.

Bij voldoende deelname laat de Supportersvereniging DETO een supportersbus rijden naar deze wedstrijd. Kosten hiervoor bedragen een tientje voor volwassenen en vijf euro voor kinderen tot en met zestien jaar.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief