DETO wint voor zevende keer op rij

Geplaatst op 23 januari 2011 door   ·   Geen reacties

22 januari 2011
VRIEZENVEEN – Ook Nunspeet is er niet in geslaagd om Deto een halt toe te roepen. Via Ruud Bruns (foto), Vincent Bilanovic en Wout Weghorst werd het nog voor rust 3-0 waarmee de wedstrijd gespeeld was. Na de hervatting kwam er in de score geen verandering meer.

De beslissing van het duel viel eigenlijk al voor de aftrap. Bij controle van de spelerspassen bleken twee spelers van Nunspeet niet over een geldige pas te beschikken. Ondanks heftige protesten waren de bezoekers genoodzaakt de basiself op twee posities te wijzigen.

Duidelijk was dat Nunspeet allesbehalve goed aan het duel begon. Al na zes minuten kwam Deto via Ruud Bruns op voorsprong. Na een kwartier wist Vincent Bilanovic de stand op 2-0 te brengen en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Nog voor rust scoorde Wout Weghorst de 3-0 en was het verzet van Nunspeet definitief gebroken.

Na de hervatting gebeurde er weinig meer en kon Deto eenvoudig de wedstrijd uitspelen.

Scoreverloop: 6. Bruns 1-0, 16. Bilanovic 2-0, 32. Weghorst 3-0

Opstelling Deto Yarbug, Bosma, Kram, Rumathè, Schepers, Ten Hove, Bruns (68. Kocks), Van Staa (53. Fraterman), Bilanovic (68. Babb), Weghorst, Ter Avest.