Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Dias Nzasi verruilt HHC Hardenberg voor Excelsior ’31

Geplaatst op 17 maart 2020 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN/HARDENBERG – De spitaspeler Walter Dias Nzasi van HHC speelt volgend seizoen voor Excelsior’31. Dat heeft de Rijssense club vandaag bekendgemaakt. De 21-jarige spits was op sportpark De Boshoek in Hardenberg geen vaste waarde en speelde gedurene veertien seizoenen veertien wedstrijden.

Voor zijn aansluiting bij de tweededivisionist kwam Dias Nzasi uit voor de jeugd van PEC Zwolle. In potentie is hij bij Excelsior’32 uiteraard basisspeler, ook al omdat Boy Boeloerditi en Stefan Maat de Rijssense derdedivisionist na dit seizoen verlaten.

Dias Nzasi is de negentiende speler die Excelsior’31 voor volgend seizoen is vastgelegd. Naast de contractlengingen was al bekend dat Desney Bruinink van HSC’21, Sander Thomas van Sparta Enschede en Emilio Solino Overmars vanuit de jeugdopleiding van FC Twente volgend seizoen het rood-wit van Excelsior’31 zullen dragen.

Oogje op Leemhuis
De club zou ook bezig zijn Niels Leemhuis van Heracles binnen te halen. Leemhuis kwam van Quick’20 naar Heracles, maar wist geen vaste speler van de eerste selectie te worden.

FOTO: Walter Dias Nzasi namens HHC in actie tégen zijn nieuwe club (excelsior31.nl)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief