Doelpunten dun gezaaid bij zowel Excelsior’3 als DETO

Geplaatst op 9 april 2022 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – In het zaterdagvoetbal gingen alleen de wedstrijden in de derde divisie en hoofdklasse door. Zowel in Vriezenveen bij DETO als in Lisse waar Excelsior’31 moest spelen werden de punten gedeeld.

De wedstrijden van de eersteklassers SVZW en DOS’37 werden afgelast. Kennelijk viel op het veld van DOS’37, toch vlakbij dat van DETO, meer water dan dat van de zustervereniging.

Lisse-Excelsior’31 0-0
In de eerste helft ging het redelijk gelijk op, maar in de tweede helft hadden de gastheren een overwicht, maar ze wisten de Rijssense keeper Antony van Zaltbommel wisten ze niet te passeren. Komende dinsdag wacht Excelsior’31 weer een wedstrijd op vreemde bodem, namelijk bij VVSB, dat vandaag ook gelijkspeelde, namelijk 3-3 in Veenendaal, bij en tegen DOVO.

DETO-Genemuiden 1-1 (0-0)
Het zag er lang naar uit het ook de wedstrijd op sportpark Het Midden van DETO oelpuntloos zou eindigen, maar de slotfase opende Jan Miedema namens de gasten de score, maar DETO pakte toch en terecht een punt dooordat Soumaoro antwoorre met e gelijkmaker. Het was overigens geen saaie partij voetbal, alleen waren de doelpunten vanmiddag dun gezaaid.