DOS’37 blijft koploper, Sparta verliest met dikke cijfers

Geplaatst op 11 november 2012 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – In de eerste klasse D op zaterdag kwamen dit weekend twee Twentse clubs in actie. Koploper DOS’37 trad aan tegen Hierden. In de openingsfase werd als snel duidelijk dat beide clubs voor de winst gingen. Dos’37 liet in de eerste helft diverse kansen onbenut. In de 70e minuut scoorde Dennis Boshoeve de 0-1. Hierden probeerde met een dubbele aanvallende wissel nog een gelijkmaker te forceren. Echter lukt dit de thuisclub niet waardoor DOS’37 met de winst naar huis ging en de koppositie wist te behouden.

Sparta Enschede ging zaterdag op bezoek bij Urk. De thuisclub stuurde de Twentenaren met dikke cijfers huiswaarts. In een vermakelijke wedstrijd werd het 5-1 voor Urk. Gek genoeg wist Sparta het publiek te verrassen met een 0-1 voorsprong. Na een slecht begin van de thuisclub wist William de Boer de gelijkmaker op zijn naam te schrijven. In de 48e minuut was het Lucas Nagel die de 2-1 maakte. Urk kreeg vleugels. De 3-1 kwam op naam van Hessel Snoek. Daarna was Sparta Enschede kansloos. De 4-1 kwam van de voet van Danny Mazereeuw. Vlak voor tijd scoorde Hessel Snoek de zesde goal van de wedstrijd.