Dinsdag 16 april 2024

Dreun voor HSC’21 in uitwedstrijd tegen Blauw Geel’38

Geplaatst op 17 september 2017 door   ·   Geen reacties

VEGHEL/HAAKSBERGEN – De uitwedstrijd in de derde divisie tegen Blauw-Geel’38 werd voor HSC’21 vanmiddag een deceptie, want de Haaksbergse formatie van trainer Daniël Nijland ging roemloos met 4-2 ten onder.

Na de winst op streekgenoot Quick van vorige week was de nederlaag op sportpark Prins Willem Alexander toch een deceptie van dreunformaat.

Een feller Blauw-Geel kwam al snel op voorsprong, want binnen het kwartier brak Danny Verbakel de score open. HSC robeerde druk te zetten en creëerde kleine kansen, maar het Haaksbergse pressiespel leidde niet tot de nagejaagde gelijkmaker.

Na de rust golfde het spel op en neer, maar het was weer de thuisploeg die na tien minuten scoorde via Serkan Ordu en toen kort daarna Mark Dobbelsteen er 3-0 en vervolgens Joey Halsteren 4-0 van maakte was de wedstrijd gespeeld. Ook al deed HSC nog wel wat terug voor de statistiek: Bas ter Hogt en Tom Veldhuis gaven de verliesbeurt een dragelijker aanzien met 4-2.