Zondag 26 mei 2024
Twentesport

Drie aanwinsten voor Achilles’12 dat nog kleine kans op promotie heeft

Geplaatst op 11 juni 2011 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Achilles’12 kan drie nieuwe aanwinsten begroeten. Cristian Erkan komt over van Avanti en Gijs Kattepoel oude Heerink keert van KVV Losser terug bij de eerste klasser, Nick Harberink maakt de overstap van HVV Hengelo. Jeroen Giesen is komend seizoen niet beschikbaar. Hij gaat op wereldreis. Eerder werd al bekend dat Daan van Benthem (foto) teruggaat naar zijn oude club Quick’20.

Overigens heeft Achilles’12 nog kans op promotie naar de hoofdklasse. De Hengeloërs spelen  maandag in Hoogeveen tegen Achilles’94. De winnaar van dat duel speelt dan vervolgens een beslissende wedstrijd tegen de winnaar van de wedstrijd Purmersteyn-Excelsior’20. De uiteindelijke winnaar promoveert  naar de hoofdklasse, mits de  failliete profclub RBC terug kan keren in de hoofdklasse bij de amateurs. Of dat gebeurt en wat voor consequenties dat heeft, moet voor 1 juli bekend zijn. Afhankelijk daarvan kan dus de mogelijkheid ontstaan dat de winnaar van de zogenaamde opvullingswedstrijden nog promoveert. Die wedstrijden worden voor de zekerheid dus al gespeeld.
Ook Bekkerveld en Jeka kwamen ervoor in aanmerking, maar die twee clubs hadden geen belangstelling voor eventuele promotiewedstrijden.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief