Drie keer rood en nederlaag voor SVZW tegen Katwijk

Geplaatst op 25 februari 2012 door   ·   2 Reacties

KATWIJK – SVZW is in het duel met Katwijk er niet alleen niet in geslaagd punten te pakken. De Wierdenaren verloren onderweg ook nog eens Machiel van Keulen en het trainerduo Piet de Kruijf en Hans Kraay junior. Het trio werd weggezonden in een wedstrijd die uiteindelijk met 3-1 werd verloren.

Het was Katwijk dat voor rust de leiding nam. Na een half uur opende Martijn van Eeuwijk de score. Na rust liet SVZW zich van zijn slechtste kant zien. Nadat Hans Kraay in de eerste helft al door de scheidsrechter gemaand was het wat rustiger aan te doen, volgde nu een veldverwijzing. Kort daarna kon Machiel van Keulen het veld verlaten, nadat een overtreding van hem eveneens met rood bestraft werd. Ook trainer Piet de Kruijf kon met rood vertrekken.

Ondanks de drie rode kaarten kreeg SVZW toch nog enkele kansen. Toen Jordy Zuidam tien minuten voor tijd de stand op 2-0 bracht was de wedstrijd gespeeld. Van Eeuwijk scoorde de 3-0, voordat Dewi Perik de spreekwoordelijk Wierdense eer wist te redden.
SVZW blijft ondanks de nederlaag twaalfde, omdat ook Harkemase Boys verloor.

Katwijk – SVZW 3-1 (1-0)
35. Van Eeuwijk 1-0, 80. Zuidam 2-0, 87. Van Eeuwijk 3-0, 89. Perik 3-1.
Rood: Kraay, De Kruijff (trainers SVZW), Machiel van Keulen (SVZW).

SVZW: Achterhoek, Zwiers, Smit, De Graaf, Engbers, Van Keulen, Mulderije, Perik, Sahin (62. Prumers), J. Kamphuis, Parnela.

Archieffoto: links Hans Kraay, rechts Piet de Kruijf