Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

Durmuşoğlu weg bij DOS’37 en Schulte bij Enter Vooruit

Geplaatst op 15 november 2019 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN/ENTER – Na twee seizoenen verlaat trainer Kenan Durmuşoğlu na deze jaargang DOS’37. Eveneens na twee jaar stopt Peter Schulte aan het eind van het seizoen bij Enter Vooruit.

Durmuşoğlu maakte twee seizoenen geleden de overstap van Luctor et Emergo op De Horst in Almelo naar Het Midden in Vriezenveen. Daarvoor was de voormalige profvoetballer trainer bij Juventa’12 in Wierden. DOS’37 staat in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal na acht wedstrijden op de negende plek met negen punten en hangt daarmee in het niemandsland tussen wat het bovenste en het onderste deel van de ranglijst mag heten.

Carrière in zwart-wit
Schulte stopt na dit seizoen niet alleen als trainer van Enter Vooruit, maar beëindigt na 27 jaar zijn carrière als trainer. De geboren Oldenzaler houdt van zwart-wit, begon zijn carrière bij Quick’20, speelde net als Durmuşoğlu voor Heracles, ook bij NEO in Borne, Sparta Enschede en nu dus bij Enter Vooruit – allemaal zwart-wit.

De site van Enter Vooruit meldt: ‘De vele uren, die hij als trainer besteedt, hebben hem altijd veel voldoening geschonken. Dat is ook nu nog het geval. Maar er zijn nog veel andere dingen die hij graag wil gaan doen, vandaar dit besluit dat na lang wikken en wegen is genomen. Wij hopen dat we samen met Peter dit seizoen nog een passend einde kunnen geven.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief