Vrijdag 21 juni 2024
Twentesport

Een ledenvergadering met weinig antwoorden bij Quick’20

Geplaatst op 2 februari 2011 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Ook de tweede etappe zit erop in Oldenzaal, maar wijzer zijn ze er allemaal niet van geworden.

De leden die vragen wilden stellen werden verzocht om een paar dagen voor de ledenvergadering de vraag per mail naar het bestuur te sturen, om zo tijdens deze vergadering antwoord te krijgen. Antwoorden werden er vrijwel niet gegeven. Hoogtepunt van de avond was misschien wel het feit dat het bestuur het boetekleed aantrok en erkende dat het de spelers had moeten betrekken bij de keuze voor een nieuwe trainer. Ook bevestigden zij dat alle spelers uit de selectie de beloofde vergoeding alsnog zullen ontvangen.

Het moest de avond worden dat de Oldenzaalse bom zou barsten. De avond dat de club haar mogelijk vetrekkende spelers voor de poorten van een nieuwe club zou wegslepen. Het werd echter de avond die menig Quick-fanaat zal bijblijven als de avond die misschien nog wel meer vragen heeft doen oplaaien dan het antwoorden gaf.

In de komende dagen/weken zal er misschien witte rook komen uit de schoorstenen bij Quick, maar voor een van de grootste amateurverenigingen van Nederland is te hopen dat het dan niet te laat is.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief