Eindelijk weer eens een overwinning voor vv Glanerbrug

Geplaatst op 11 maart 2012 door   ·   Geen reacties

GLANERBRUG – vv Glanerbrug heeft eindelijk weer eens gewonnen. Na vijf verliespartijen op rij wist de ploeg van interim-trainer Erik Hellegers (foto) de wedstrijd tegen Rheden met een 1-0 overwinning af te sluiten. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de 51ste minuut gemaakt door Daan Akkermans. Glanerbrug eindigde de wedstrijd met negen spelers.

De overwinning van Glanerbrug was verdiend, aangezien het team de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was. Al in de 24ste minuut kreeg Ramon Pasveer een rode kaart. Rheden-speler Patrick D’Hulst was alleen op weg naar het doel van Glanerbrug, toen Pasveer hem neerlegde: rode kaart. Glanerbrug speelde met een man minder onverstoord verder en bleef de betere ploeg. Het doelpunt van Akkermans, op aanleggen van aanvoerder Metin Aydin, was dan ook verdiend. Het tegenvallende Rheden kwam nauwelijks in het spelbeeld voor, waardoor Glanerbrug de overwinning claimde. In de slotfase kreeg invaller Michel Kerver wegens opmerkingen op de arbitrage ook nog een rode kaart, waardoor de thuisploeg het duel met negen man eindigde.

Door de overwinning haakt Glanerbrug enigszins aan bij de top van de eerste klasse E. De formatie uit Glanerbrug blijf derde op de ranglijst, maar loopt wel drie punten in op Rheden, dat met een wedstrijd minder gespeeld, twee punten voorsprong heeft. Koploper De Bataven maakte thuis tegen Voorwaarts Twello geen fout en won met 3-0. Daardoor blijft de tien punten achterstand, die Glanerbrug al op De Bataven had, intact.

Glanerbrug – Rheden 1-0 (0-0)
51. Akkermans 1-0.