Excelsior’31 – Barendrecht 1-0 (0-0) – Analyse door Wim Visser

Geplaatst op 19 februari 2011 door   ·   2 Reacties

Ik heb een zeer slechte wedstrijd gezien, die de Topklasse onwaardig was. De eerste helft was zeer matig. Excelsior’31 leverde elke bal direct in, het liep van geen kant. Barendrecht was de beter voetballende ploeg. Ik heb voor de bezoekers één kans genoteerd, Excelsior creëerde helemaal niets.

De tweede helft was niet veel beter, alleen speelde Excelsior met meer inzet. Voetballend was en bleef het dramatisch. Ook nu kreeg Barendrecht de beste kansen. In de 58e en 70e minuut hadden ze goede mogelijkheden om te scoren. De enige bij Excelsior die enkele goede acties had, was invaller Kevin Aman (foto). Hij was het ook die in de 74e minuut de voorzet gaf waaruit Niki Leferink de 1-0 scoorde. Vervolgens begon Barendrecht te drukken, maar gaf Excelsior niets meer weg. Al met al een heel matige wedstrijd, waarin een gelijkspel terecht zou zijn geweest.

Ik heb geen man van de wedstrijd gekozen en ook geen sterren uitgedeeld.

Excelsior’31 – Barendrecht 1-0 (0-0)