Dinsdag 27 februari 2024
Twentesport

Excelsior’31 – Harkemase Boys 0-1 (0-0) – Analyse door Michael Dikken

Geplaatst op 28 januari 2012 door   ·   1 Reactie

Ik heb een heel matige wedstrijd gezien. De eerste en tweede helft kenden een gelijk spelbeeld. Door slordigheden aan beide zijden golfde het spel op en neer. Vijf of zes keer de bal naar een medespeler spelen was al veel. Het was veelal balverlies en slordigheid. Daarbij nog eens Harkemase Boys dat duidelijk voor een punt naar Rijssen gekomen was. Die ploeg speelde echt reactievoetbal, terwijl Excelsior er niet in slaagde het spel te maken.

Naar mijn mening was 0-0 een terechte uitslag geweest, ook omdat er geen uitgespeelde kansen waren. Wel wat speldenprikjes over en weer, maar niet meer dan dat. Uiteindelijk krijg je dan als Excelsior ook nog eens een doelpunt tegen.

Ik stond eigenlijk een beetje met een onaangenaam gevoel aan de zijlijn. Ik vond de organisatie bij Excelsior niet goed. De spelers aan de zijkanten kwamen te snel naar binnen, waardoor het veld klein werd. Daarnaast werd heel vlug voor de lange bal richting Robert Wilens gekozen. Hij kon in dat soort situaties eigenlijk alleen de bal door proberen te koppen. Het was eigenlijk voetbal van de ene zestien tot de andere zonder dat er wat uit kwam.

Ik geef het duel wat amusementswaarde betreft een vijf. Vandaag geen man van de wedstrijd of sterren.

Excelsior’31 – Harkemase Boys 0-1 (0-0)
Scoreverloop:
90. Van Bunderen 0-1
Excelsior’31: Kok, David, Bartelds (65. G. Mulkes), Lubbers, Siemelink, Davina, Isa, Hempenius, Ten Hove, Wilens, Michels (73. Ozkok).

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. wim says:

    Zeg dr ook even bij dat het veld zeer glad was.dan nog slecht.maar je scheert met deze analyse weer iedere speler over 1 kam.Er waren nog lichtpuntjes maar die moet je dan wel zien toch??
Archief