Excelsior’31 laat zich in districtsbeker verrassen door Berkum

Geplaatst op 15 maart 2011 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Excelsior’31 is in de vierde ronde van de districtsbeker uitgeschakeld. In Rijssen verloor de ploeg van Berkum. Excelsior begon goed aan de wedstrijd en kwam via Nigel Michels (foto) op 1-0.  Kassim Bizimana zorgde voor rust nog voor de gelijkmaker. Kort na rust moest John Lubbers, vanwege het neerhalen van een doorgebroken tegenstander, met rood van het veld. Berkum profiteerde optimaal en kwam via twee treffers van Pascal Diender op 3-1. Kevin Aman deed nog iets terug voor de topklasser, maar Chris van der Meulen bepaalde de eindstand op 2-4.

Excelsior’31 – Berkum 2-4 (1-1)

Scoreverloop: 6. Michels 1-0, 38. Bizimana 1-1, 56. Diender 1-2, 59. Diender 1-3, 80. Aman 2-3, 84.  Van der Meulen 2-4
48. rode kaart John Lubbers

Excelsior’31: Kok, Gerritsen Mulkes, Lubbers, Davina, David, Ten Hove (87. Siemerink), Rosink, Nahrwold, Smit (87. Van Pijkeren), Aman, Michels.

Eilemark heeft zich ook niet weten te plaatsen voor de volgende ronde. De ploeg uit Glanerbrug verloor na penalty’s van Silvolde. Na negentig minuten was het 2-2.