Woensdag 12 juni 2024
Twentesport

Excelsior pakt thuis kerstcadeus uit voor team HZVV

Geplaatst op 16 december 2017 door   ·   1 Reactie

RIJSSEN – De nederlaag van Excelsior’31 thuis tegen HZVV was terecht, want de ploeg van trainer Peter Wesselink liet het op De Koerbelt volkomen afweten en ging daardoor met 1-3 het schip in.

Mogelijk aangemoedigd door de stemmige kerstzang en dito markt op het verder grijs-donkere sportpark wilde Excelsior’31 het de gasten uit Hoogeveen niet moeilijk maken. Van meet af aan gaven de roodhemden op eigen veld niet thuis. Ze besloten de opponenten met kerstcadeaus te verrassen en die ook nog voor hen uit te pakken. Zonder bijbehorende mutsen op te zetten grossierden ze in het weggeven cadeautjes die de Hoogeveners blij van zin uitpakten, voor rust Kelly Joao en na de rust Lorenzo Valente en Michiel Luchtenberg. Weliswaar scoorde halverwege e tweede helft Hakim Ezafzafi 1-2, maar dat was dan ook zo ongeveer het enige wapenfeit van de gastheren waarvan het elftal compleet uit het lood hing.

Bijgetekend
Ook voor Wesselink zal het als oefenmeester onaangenaam zijn geweest wat zijn Excelsioren lieten zien, of liever niet lieten zien. Wesselink tekende afgelopen week in Rijssen voor een jaar bij en staat dus ook volgend seizoen voor de groep, zijn derde.

De absentie wegens blessures van enkele vaste krachten kon vanmiddag geen excuus zijn. De onmacht werd richting het einde bij vlagen botgevierd op de tegenstanders die daar niet in meegingen en zich niet uit de tent lieten lokken, omdat ze de cadeaus al binnen hadden.

Foto’s: Jan Sanderman

 

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. pieter says:

    Zo lopen ze de polonaise in Rijssen ,en zo fluiten(M.I.Tr) ze hun eigen spelers uit.
Archief