Vrijdag 29 maart 2024

Excelsior’31 verliest zijn eerste duel na de winterstop

Geplaatst op 20 januari 2018 door   ·   Geen reacties

PUTTEN – Excelsior’31 heeft de eerste wedstrijd na de winterstop verloren. Op bezoek bij SDC Putten gingen de Rijssenaren met 2-0 onderuit.

De openingsfase ging gelijk op. Vervolgens had Excelsior het beste van het spel. Via Cem Köse, die zijn inzet net naast zag verdwijnen, kreeg het ook de beste kans van de eerste helft.

Na rust was Excelsior opnieuw de bovenliggende partij. Toch was het Putten dat via Rick Degenaar de score opende. In de slotfase verdubbelde Martijn Duits van Putten via een vrije trap de voorsprong. Het bleef bij 2-0.

SDC Putten- Excelsior’31 2-0 (0-0).
Score: Degenaar 1-0, Duits 2-0.
Excelsior’31: Koetsier, Zwiers, Velthuis, Baysoy, Beverdam (Sahin), Maat, Veltkamp (68. M. Gerritsen Mulkes), Boeloerditi, Penterman, Köse (78. Vlijter), Ezafzafi