Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Excelsior’31 haalt Dylan Vosskuhler van Glanerbrug

Geplaatst op 24 mei 2012 door   ·   6 Reacties

RIJSSEN – Excelsior heeft zich versterkt met Dylan Voskühler (foto) van Glanerbrug. De linksback, die ook op het middenveld kan spelen, is in principe gehaald als vervanger voor Michel Gerritsen Mulkes, die volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk elders zal spelen. Vosskühler (23) begon zijn voetbalcarrière bij Sportclub Enschede, waar hij één seizoen in het eerste elftal speelde. Hij kreeg ook een deel van zijn opleiding bij Heracles. Na twee jaar Rigtersbleek, waarmee hij kampioen werd in de eerste klasse E, vertrok hij naar Glanerbrug. Daar speelde hij twee seizoenen.
‘Dylan is een welkome versterking voor ons. Ik heb me goed laten informeren door bekenden die hem als speler kennen en ook zijn we enkele keren naar hem wezen kijken. Ik verwacht dat hij Excelsior’31 veel kan bieden’, zegt Erwin Looms, de technische baas van de Rijssense topklasser.
Voor Glanerbrug is het vertrek van Vosskuhler een aderlating van jewelste. Eerder al werd bekend dat Niels Sijtsma van Achilles’12 de reeds openbaar gemaakte overgang naar de eerste klasser in het grensdorp terugtrekt. Hij blijft bij Achilles’12.

Delen is sportief

Reacties (6)

 1. Hans Kusters says:

  en maar halen en maar halen en maar ….
  Lekker werk Erwin Rijssen

 2. Henk Middelhoff says:

  Beste Dylan heel veel sportief succes het volgende seizoen en nog bedankt dat we 2 jaar van je mochten genieten bij v.v.Glanerbrug en Dylan denk er om uit het oog betekend niet uit het hart je blijft altijd welkom op het Bultserve.
  GROETJES v.v. GLANERBRUG.

 3. Jan says:

  Tja, Hans Kusters… als een BVO ook al de eigen opgeleide spelers bij een club als Excelsior oppikt, dan zul je iets moeten doen, wanneer je geen adekwate vervangers achter de hand hebt. Toch?

 4. Daryll vosskuhler says:

  Dylan van harte met je transfer. Het is je gegund. Liefs je broers

 5. Bram van Riemerink says:

  Goede zet van Excelsior. Hier mee hebben ze echt een topper binnen gehaald. Succes bij Excelsior!

 6. Herman says:

  Eerst nog zien,er zijn meer spelers in het verleden binnengehaald,en bleken achteraf geen toppers te zijn.
  Uiteraard hoop ik van ganse harte dat deze jongen slaagt,maar moet het eerst zien.
Archief