Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

Excelsior’31 hervat competitie met zege

Geplaatst op 21 januari 2012 door   ·   6 Reacties

BARENDRECHT – Excelsior’31 is het tweede deel van de competitie begonnen met een overwinning. De Rijssenaren wonnen het uitduel tegen Barendrecht met 1-0. Robert Wilens (foto) scoorde de enige goal van de wedstrijd.

In de eerste helft hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht. Na een fase waarin er amper kansen waren, trok Excelsior het spel wat meer naar zich toe. Verder dan een bal tegen de lat van Nigel Michels kwam de ploeg van Dennis Demmers niet.

Na de hervatting kwam Excelsior’31 wel op voorsprong. Robert Wilens schreef de treffer op zijn naam. Het laaggeklasseerde Barendrecht moest vervolgens komen en kwam met een schot tegen de paal dichtbij. Nadat Rochard Breinburg van Barendrecht rood kreeg was het duel gelopen. Hoewel de daaropvolgende strafschop door Andreas David werd gemist, kwam de overwinning van Excelsior niet meer in gevaar.

Barendrecht – Excelsior’31 0-1 (0-0)
Scoreverloop:
55. Wilens 0-1
Rode kaart: 62. Breinburg (Barendrecht).
Bijzonderheden:  David (Excelsior’31) mist penalty (63.).
Excelsior’31: Kok, David, Lubbers, Bartelds, Borghuis (46. Siemelink), Rosink, Davina, Michels (80. Winkelhuis), Hempenius, Wilens, Ten Hove (76. Isa).

Delen is sportief

Reacties (6)

 1. tonnie says:

  Ongelovelijk,dat Siemelink heeft meegespeeld,hoorde van een knieblessure met veel pijnklachten,en dan pas voor het eerst in 2012 in de wei,medische staf waar zijn jullie mee bezig.

 2. marcel says:

  Lijkt,mij ook risicovol,erg onverstandig,hoorde ook dat ie met pijstillers speelt.
  Dat kan nooit goed zijn.

 3. Hans says:

  Heren,

  Vraag het even na bij de staf en lul niet zo uit je nek.

  Ik ben geen arts en jullie ook niet, laat het dan oven aan de mensen die er wel verstand van hebben.

  Hans,

 4. marcel says:

  Ach, je zult toch met me eens zijn dat,als je vanaf begin december niet 1 wedstrijd meer gespeelt hebt,en fatsoenlijk getraint.
  Je geblesseerd bent,en ook nog pijnstillers slikt,ach daar hoef je geen arts voor te zijn om door te hebben dat dat slecht is.Fitte spelers zat,die Borghuis deed het uitstekend,waarom dan risico s nemen?of lul ik nu weer uit mijn nek??

 5. Mitchell says:

  Wij mogen daar als supporters niet over oordelen. Misschien heeft Siemelink de hele week zonder klachten meegetraind? Wat ik wel weet, is dat Gerritsen-Mulkes op Ski-vakantie was, David en Borghuis niet fit begonnen aan de wedstrijd en dat Siemelink sowieso niet fit genoeg was om te starten. Borghuis kon niet meer verder en David hield het nog vol.

  Al met al een belangrijke overwinning! Op naar Harkemase Boys!

 6. marcel says:

  JA JA IK MERK HET AL DOEL HEILIGT ALLE MIDDELEN,je zult dit seizoen de spelers nog hard nodig hebben,zou daar dus maar wat voorzichtiger mee omspringen.
  Tuurlijk moet je een fitte siemelink altijd opstellen,maar anders gewoon een goede vervanger en die zijn er toch wel??
Archief