Maandag 20 mei 2024

Excelsior’31 in slotfase langs Harkemase Boys

Geplaatst op 30 augustus 2011 door   ·   1 Reactie

HARKEMA – Excelsior’31 heeft op bezoek bij Harkemase Boys de tweede overwinning van het seizoen geboekt. Na een achterstand kort na rust zorgde Karim Chengachi voor de gelijkmaker. Vlak voor tijd maakte Nigel Michels de winnende treffer.

Na een matige eerste helft zochten beide ploegen met een 0-0 stand de kleedkamer op. Kort na de hervatting was het Harkemase Boys dat op voorsprong kwam door een treffer van Koos Werkman.
Lang konden de Friezen niet genieten, want korte tijd na de 1-0 bracht Karim Chengachi, na een mooie actie van Gradus Hempenius gelijk.

Kort voor tijd legden de Rijssenaren beslag op alle drie de punten, doordat Nigel Michels (foto) een toegekende vrije trap knap binnen schoot.

Opstelling Excelsior’31: Kok, Siemelink, Lubbers, Davina, David, Rosink, Isa (82. Winkelhuis), Michels, Hempenius, Cicek (73. Özkök), Chengachi (86. Wilens)