Excelsior’31 op zeer overtuigende wijze langs Jodan Boys

Geplaatst op 2 februari 2013 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Excelsior’31 heeft de thuiswedstrijd tegen Jodan Boys op overtuigende wijze gewonnen. Vooraf wist trainer Hans van Dijkhuizen te vertellen dat alleen een overwinning zou tellen. Toen de bezoekers na een kwartier op voorsprong kwamen, zag het er even somber uit. Maar in het vervolg van het duel scoorden de Rijssenaren vijf keer en behaalden daarmee een uitstekende overwinning. Denis Mahmudov was met drie doelpunten uiterst belangrijk voor Excelsior’31.

Tim Roggeveen was de speler van Jodan Boys die met zijn doelpunt Excelsior’31 een grote teleurstelling bezorgde. Lang hield de voorsprong van de bezoekers geen stand. Want binnen drie minuten zorgde Robert Wilens voor de verdiende gelijkmaker. Nog voor rust kwam Excelsior’31 op voorsprong. Dennis Mahmudov wist op knappe wijze weg te draaien van zijn directe tegenstander en vervolgens doeltreffend uit te halen.

Een kwartier na rust zorgde Mahmudov met zijn tweede treffer voor de beslissing. De laatste twintig minuten konden de Rijssenaren vrijuit spelen. In die fase vielen er nog twee doelpunten. Niek Davina zorgde voor de 4-1 waarna Mahmudov in blesuretijd zijn derde doelpunt van de middag maakte.

Hoewel Excelsior’31 ondanks de overwinning nog altijd op een degradatieplaats staat, heeft de ploeg inmiddels wel weer de aansluiting bij de ploegen die er net boven staan.

Excelsior’31 – Jodan Boys 5-1 (2-1)
Scoreverloop: 18. Roggeveen 0-1, 21. Wilens 1-1, 45+1. Mahmudov 2-1, 62. Mahmudov 3-1, 71. Davina 4-1, 90+1. Mahmudov 5-1.
Excelsior’31: Kok, David, Bartelds, Lubbers, Vosskuhler, Isa (46. Rosink), Uguz, Davina (76. Borghuis), Aydin, Mahmudov, Wilens.