Excelsior’31 stunt tegen koploper Spakenburg

Geplaatst op 12 maart 2011 door   ·   Geen reacties

SPAKENBURG – Excelsior’31 is er vanmiddag in geslaagd te stunten tegen Spakenburg, koploper in de Topklasse. In het visserdorp kwam de thuisploeg op voorsprong door een treffer van Richard Rademaker. Omdat het lange tijd bleef bij 1-0, bleef Excelsior in de wedstrijd.

Na rust bracht Nigel Michels (foto) beide ploegen op gelijke hoogte. Tien minuten later zorgde Karim Chengachi zelfs voor een Rijssense voorsprong. Hoewel Spakenburg, dat graag wil promoveren naar de Eerste Divisie, nadrukkelijk aandrong, kwam er in de stand geen verandering meer.

De ontlading was na afloop groot, vertelde doelpuntenmaker Nigel Michels. ‘We hebben veel strijd geleverd, kregen de eerste helft ook al veel kansen. Dat we hier drie punten weten te behalen is natuurlijk een fantastisch resultaat. Er zal tijdens de rust vast tegen de spelers van Spakenburg zijn gezegd dat ze er voor moesten gaan. Daar hebben wij goed werk tegenover gezet. Het was vandaag mijn tweede wedstrijd in de Topklasse. Dat ik zelf wist te scoren is natuurlijk helemaal mooi. Je kunt inderdaad zeggen dat de trainer niet meer om me heen kan.’