Excelsior’31 thuis onderuit tegen Katwijk

Geplaatst op 5 mei 2012 door   ·   8 Reacties

RIJSSEN – Excelsior’31 heeft op eigen veld een nederlaag geleden tegen Katwijk. Het duel eindigde in een 3-0 overwinning voor de bezoekers. Opmerkelijk daarbij was dat alle treffers binnen vijf minuten vielen.

De eerste helft van het duel was duidelijk voor Excelsior, dat ook de nodige kansen kreeg via Rosink en Hempenius. Toch waren er ook mogelijkheden voor de bezoekers uit Katwijk.

Na de pauze was het binnen vijf minuten drie keer raak voor Katwijk. Bob Koning scoorde twee keer, tussendoor zorgde  Elroy Lammers voor de 2-0. Vlak na de 3-0 was er rood voor Michel Gerritsen Mulkes waarna het duel definitief gespeeld was.

Excelsior’31 – Katwijk 0-3 (0-0)
Scoreverloop:
51. Koning 0-1, 52. Lammers , 56. Koning 0-3,
Rood: Gerritsen Mulkes (59.)

Reacties (8)

1. kees says:

Terecht verlies, laat dat duidelijk zijn. In 1 minuut 2 tegendoelpunten incasseren is gewoon slecht. Met name het 2e doelpunt mag Dennis Rosink zich aantrekken. Op dit niveau mag je verwachten dat een speler een bal kan aannemen, maar Dennis blijft schijnbaar ruzie met de bal houden. Voor rust kostte dit “geel” en na rust een doelpunt.

Jammer dat die nummer 3 van Katwijk Michel Gerritsen Mulkes een rode kaart aannaaide. Stond er dichtbij en scheidsrechter La Lima keek al de andere kant op en zag niet wat er gebeurde. Op het geschreeuw en het misbaar van deze minkukel afgaand gaf hij rood. De knipoog en de glimlach van deze nummer 3 naar het publiek van Katwijk zegde genoeg over zijn actie.

Bah, dit soort acties hoort niet op een voetbalveld thuis.

2. peter says:

Je, mist in dit duel Davina,en Michels,deze spelers hadden het verschil kunnen maken,
    Wilens vond ik trouwens weer uitstekend spelen evenals Lubbers.
    Hier zat veel meer in dan het verlies.
    Wat ik ook zeer vreemd vond ,dat Siemelink de hele wedstrijd speelde.
    Hoorde dat hij in 4 weken tijd amper 1 a 2 keer getraind had.Komt terug van een blessure en is onlangs vader geworden.Onmogelijk om dan nog 100% te presteren,en dat deed hij dus niet.
    Hij kon het conditioneel niet aan en kwam steeds tekort.
    Demmers is een goede trainer,maar hij had een fitte speler moeten opstellen zoals Winkelhuis .
    Zag trouwens in de samenvatting(site)hem Siemelink niet in het rijtje van spelers benoemd,zijn naam ontbrak dus alweer.

Kok heeft goed gekeept,en kon aan de doelpunten weinig doen.

3. Herman says:

Peter, davina stond vermeld op de lijst maar speelde niet,dus dat is de fout.

4. prem says:

op davina leunt heel excelsior op als de rood-witten 1maal op dreef zijn dan dan pakt hij zekers de kansen om te scoren,ik vind het een geweldige voetballer

5. martin says:

beste Kees,je mag wel een bril aanschaffen .Gerritsen mulkes ging vol op standbeen/enkel staan.gewoon 5wedstrijden schorsing opleggen.

6. Herman says:

och toch ,martin,zelf zeker nooit gevoetbalt .??

Iedereen kon ,zien dat er geen opzet in het spel was,hij was net iets later dan zijn tegenstander,en daardoor raakte hij de speler wel vol ja,maar absoluut geen rood.
    Overigens kon de scheids wel mee naar katwijk,wat een drol.