Excelsior’31 verslaat laag geklasseerd ARC

Geplaatst op 3 december 2011 door   ·   Geen reacties

ALPHEN AAN DEN RIJN – Excelsior’31 heeft een prima overwinning geboekt op het laaggeklasseerde ARC:0-3. Robert Wilens opende al in de eerste minuut van het duel de score. Een eigen doelpunt van Derek Prins bracht de Rijssenaren binnen het kwartier op een marge van twee. Diep in blessuretijd bepaalde Wilens de eindstand op 0-3.

Door de vroege treffer van Wilens zat Excelsior direct fgoed in de wedstrijd. Dat Prins er vervolgens, door in eigen doel te scoren, al snel 2-0 van maakte zorgde er voor dat de Rijssenaren voor rust het duel volledig onder controle hadden. Na rust zette ARC aan. Een treffer van de thuisploeg werd wegens buitenspel geannuleerd. Uiteindelijk bepaalde Wilens vlak voor tijd de eindstand op 3-0.

ARC – Excelsior’31 0-3 (0-2).
Scoreverloop: 1. Wilens 0-1, 13. Prins 0-2 (e.d.), 90+55. Wilens 0-3

Excelsior’31: Kok, Lubbers, Gerritsen Mulkes, Davina (75. Winkelhuis), Borghuis (82. Ozkok), David, Siemelink, Rosink, Ten Hove (58. Hempenius), Michels, Wilens.