Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Excelsior’31 verslaat Montfoort in doelpuntrijk duel

Geplaatst op 24 maart 2012 door   ·   4 Reacties

RIJSSEN- Excelsior’31 heeft een ruime overwinning behaald op degradatiekandidaat Montfoort. Het doelpuntrijke duel op de Koerbelt eindigde in 4-2.

Vooraf was het Montfoort dat moest winnen, terwijl Excelsior dat voor eigen publiek ook graag wilde. Tijdens de wedstrijd leek het er echter veel meer op dat het Excelsior was, dat gebrand was op de overwinning. Al na drie minuten opende Gradus Hempenius (foto) de score. Vervolgens kreeg Excelsior’31 kans op kans maar bleven treffers uit. Kort voor rust werd het 2-0, toen Michel Gerritsen Mulkes de mee opgekomen Gerald ten Hove in staat stelde te scoren.

Na de hervatting kwam Montfoort terug tot 2-1, maar kort daarna bracht Robert Wilens het verschil weer terug tot twee treffers. Twintig minuten voor tijd zorgde Ten Hove met zijn tweede treffer van de middag voor de definitieve beslissing. Montfoort kwam via Drost nog terug tot 4-2 maar verdere treffers bleven uit.

Excelsior’31 – Montfoort 4-2 (2-0)
Scoreverloop: 3. Hempenius 1-0, 44. Ten Hove 2-0, 55. Drost 2-1, 58. Wilens 3-1, 69. Ten Hove 4-1, 81. Drost 4-2
Excelsior’31:Kampjes, Siemelink (46. Borghuis), Lubbers, David, Gerritsen Mulkes (77. Ozkok), Isa, Rosink, Davina, Hempenius, Ten Hove, Wilens

Delen is sportief

Reacties (4)

 1. Herman says:

  Ongelovelijk dat Siemelink nu al weer meedeed,vorige week klapte hij nog door zijn enkel bij Ijsselmeervogels.
  En ja hoor 2 de helft eruit,opnieuw geblesseerd.
  Soms snap ik de medische staf ook niet meer,je moet spelers vaak in bescherming nemen en zeggen tot hier en niet verder.
  Nu laat je een speler doorkwakkelen,terwijl je hem rust moet gunnen.Op deze manier ben je echt verkeerd bezig.

 2. prem says:

  je hebt idd gelijk maar nick davina werd gewisseld om hem te sparen voor de wedstrijd tegen hhc dennis demmers heeft opdat moment wel goed gehandeld vind ik.

 3. wim says:

  Ja,maar hij had toch beter vandag aan de kant moeten blijven,

 4. wim says:

  Als je bedenkt dat de Jong van Twente iets soortgelijks is overkomen,dan is het toch zeer vreemd dat ze bij Excelsior31 je dan al zo snel weer voor de leeuwen gooien.,terwijl de Jong zeker 3 weken aan de kant moet staan.
Archief