Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Excelsior’31 verzuimt te scoren en verliest van AZSV

Geplaatst op 16 september 2017 door   ·   Geen reacties

AALTEN/RIJSSEN -Een hele reeks aan mogelijkheden was vanmiddag niet aan Excelsior’31 besteed. De hoofdklasser uit Rijssen had tegen AZSV het beste van het spel, maar verzuimde te scoren. Dat deed Rik van der Eerden wel. Hij schoot namens AZSV een vrije trap binnen. Dat doelpunt bleek vervolgens het enige van de middag.

Gebrek aan scorend vermogen brak Excelsior’31 op tegen AZSV. De Rijssenaren kregen in de eerste fase van het duel via Cem Köse, Hielke Penterman en Mirko Zwiers enkele goede mogelijkheden maar slaagden daar niet in. Na een overtreding schoot Rik van der Eerden een vrije trap op fraaie wijze achter doelman Koetsier. De 1-0 betekende dat de thuisploeg haar favoriete spel kon gaan spelen, terugzakken en gokken op een counter.

Excelsior’31 bleef manmoedig aanvallen en kwam tot een aantal mogelijkheden, maar vond even zo vaak doelman Ebbers als sta-in-de-weg. Het duel kende na de rust eenzelfde spelbeeld. De ploeg uit Aalten liet de Rijssenaren het spel, in de wetenschap dat het bijzonder lastig is door de hechte defensie heen te komen. Dat bleek vervolgens ook wel. Excelsior raakte via Köse nog een keer de paal. Verder kregen Penterman, Ezafzafi en Köse nog een ruim aantal mogelijkheden, maar gescoord werd er niet. Daardoor liep Excelsior tegen een zure en onverdiende nederlaag aan en weet het waar de komende periode op getraind moet worden.

AZSV – Excelsior’31 1-0 (1-0)
Score: 22. Van der Eerden 1-0
Excelsior’31: Koetsier, Zwiers, Brummelhuis (46. Averesch), Velthuis, Baysoy, Davina, Isa, Ezafzafi, Penterman, Boeloerditi (65. Beverdam), Köse.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief