Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Excelsior’31 wil thuis tegen Scheveningen doorgaan met winnen

Geplaatst op 12 april 2013 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Excelsior’31 won afgelopen week van Spakenburg en weet zich momenteel verzekerd van een plek buiten de degradatiezone. Om die plek vast te houden, zal er ook in de thuiswedstrijd tegen Scheveningen een positief resultaat moeten worden gehaald. ‘De overwinning tegen Spakenburg heeft alleen waarde, wanneer we er een goed vervolg aan geven’, vertelde trainer Hans van Dijkhuizen eerder in de week.

‘Wanneer we van Scheveningen winnen, gaan we over ze heen in de stand. Zij bevinden zich in dezelfde positie als wij. We zullen beiden nog enkele keren moeten  winnen, om definitief veilig te zijn.’ Omdat nummers dertien Jodan Boys en vijftien, Genemuiden, tegen elkaar spelen, kan de ranglijst er na vanmiddag heel anders uit zien. Wanneer Excelsior weet te winnen, lijkt de ploeg directe degradatie nagenoeg zeker te kunnen ontlopen.

In de laatste drie speelrondes gaat Excelsior op bezoek bij Barendrecht en Deto Twenterand en krijgt het tussendoor Genemuiden thuis. Uit die vier duels moeten de Rijssenaren voldoende punten kunnen halen om ook de nacompetitie te ontlopen.

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief