Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Excelsior’31 wint derby met HHC Hardenberg

Geplaatst op 31 maart 2012 door   ·   9 Reacties

HARDENBERG – Excelsior’31 heeft een knappe overwinning geboekt door HHC Hardenberg op eigen veld met 2-0 te verslaan. Hempenius en David tekenden voor de Rijssense treffers.

Buiten de eer stond er voor beide ploegen weinig op het spel. Mede hierdoor ontstond er een open wedstrijd waarin beide ploegen kansen kregen., Namens HHC kwam Penterman dicht bij een treffer, terwijl Lubbers en David namens Excelsior dicht bij het openingsdoelpunt kwamen.

Na een half uur kwam Excelsior op voorsprong. Van ruime afstand schoot Gradus Hempenius raak. Na rust werd een vermeende handsbal van Patrick Jurgens bestraft met een penalty. Vanaf elf meter zorgde Andreas David voor de beslissing.

HHC – Excelsior’31 0-2 (0-1).
Scoreverloop:
29. Hempenius 0-1, 79. David 0-2 (pen.).

Delen is sportief

Reacties (9)

 1. wim says:

  Prima.geen mooi voetbal maar een zakelijke overwinning.
  Vind wel dat ze eens moeten ophouden met die verheerlijking van Hempenius.
  Hij speelt de laatste weken ptima,maar het blijft een stylist.die vooral voor de winterstop er echt niets van bakte.en als je zelf keer op keer ballen inlevert ligt dat echt niet aan je medespelers .maar speel je gewoon als een krant.en als je in potentie een prima speler bent komt dat vanzelf weer naar boven.Welnu hij is boven water en hoe.
  Maar om nu te gaan beweren dat hij misschien wel te goed is is echt belachelijk.Narwold was toenertijd ook te goed?????Waarom speelde Michels niet basis is veel beter dan Rosink.

 2. prem says:

  alles heb je met recht gezegd wim ik sluit me helemaal bij jou woorden aan.

 3. Chris says:

  Wim en Prem, Michels met Rosink vergelijken is appels met peren vergelijken. Rosink is een controlerende middenvelder. Michels een aanvallende middenvelder. Laatstgenoemde is na zijn midseizoen’ ski-reces zijn basisplaats kwijt geraakt. Niets vreemds aan. Viel zaterdag wel goed in, maar was bij zijn invalbeurten tegen SVZW en Montfoort ver onder de mat.

 4. Jan says:

  misschien dat hij in die wedstrijden zijn skies nog onder had !

 5. Fran says:

  Ik sluit me helemaal aan bij bovengenoemde reacties! Iedereen heeft daar een punt bij zijn reactie!

  Excelsior’31 won gisteren trouwens verdiend van HHC, dat erg matig speelde en alleen maar de lange bal hanteerde. Het centrale verdedigingsduo van de Rijssenaren met Lubbers en David stond als een huis, wat Bert van Losser ook terecht aangaf. Verder vond ik Hepenius en Wilens wederom goed spelen! Vooral laatstgenoemde vind ik een hele goede spits!

 6. Theo says:

  En dan te bedenken dat ze Siemelink en Bartels ook nog hebben,trouwens verstandig dat Siemelink rust neemt,heeft volgens zeggen altijd met pijn gevoetbalt.
  Kortom dit bied ook vertrouwen naar volgend seizoen,een goede achterhoede is van levensbelang.

 7. Fred says:

  @Wim,

  Waar blijkt die verheerlijking van Hempenius uit dan Wim?

  Vind dat nergens terug! Of ben je zuur omdat Gradus het niet naar zijn zin heeft in Rijssen?

 8. wim says:

  TV OOST da weet je genoeg.dan noem ik voor de duidelijkheid 2 namen Van Losser en Paul Krabbe.

 9. Fred says:

  @ Wim.

  Ok. Duidelijk. Dat is dan hun mening. Jij hebt de jouwe. Beetje overdreven om het verheerlijking te noemen Wim.
Archief