Vrijdag 23 februari 2024
Twentesport

Excelsior’31 zal het nu ook tegen de grote clubs moeten laten zien

Geplaatst op 30 november 2012 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – De afgelopen weken slaagde Excelsior’31 er in punten te pakken. Dat gebeurde tegen andere laaggeklasseerde ploegen. Hoewel de opmars voor nieuw vertrouwen zorgde, zal pas vandaag, wanneer Rijnsburgse Boys op bezoek komt, blijken of de Rijssenaren er echt op vooruit zijn gegaan.

 Hoewel Rijnsburgse Boys momenteel, na een slecht begin van het seizoen, slechts negende staat, behoort de ploeg uit de Bollenstreek wel tot de absolute top van het zaterdagvoetbal. Daarmee vormen de Rijnsburgenaren dus een prima graadmeter voor het ‘nieuwe’ Excelsior. Om de inspanningen om aan te haken bij de veilige middenmoot een succesvol vervolg te geven, zal Excelsior ook tegen ploegen met grote namen een resultaat moeten behalen.

 Wat dat betreft vormt het oefenduel met Enter vooruit van afgelopen week geen goed voortreken. Een ongeïnspireerd Excelsior wist de ploeg uit de tweede klasse niet te verslaan, maar mocht achteraf blij zijn dat het uiteindelijk bleef bij een 2-2 gelijkspel. Zwak verdedigen en het niet benutten van de mogelijkheden zorgde er voor dat aan de vooravond van het duel met Rijnsburg geen extra vertrouwen werd getankt.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief