Gelukkige overwinning voor Excelsior’31

Geplaatst op 19 februari 2011 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Excelsior’31 heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd met Barendrecht met 1-0 gewonnen. Niki Leferink werd halverwege de tweede helft de matchwinner voor de ploeg van trainer Dennis Demmers. Gezien de vele kansen die de bezoekers kregen mag de zege uiterst gelukkig genoemd worden.

De bezoekers uit Barendrecht waren in Rijssen duidelijk de bovenliggende partij. Zo kreeg Perry van Eijken een drietal goede mogelijkheden. Toch bleef de stand tot aan rust 0-0.

Ook na de hervatting bleven treffers lange tijd uit, tot een kwartier voor tijd. Met een afgemeten voorzet stelde Kevin Aman spits Niki Leferink in staat om koppend te scoren (foto). Het resterende deel van de wedstrijd ging gelijk op. Kort voor tijd liet Leferink een kans om de wedstrijd te beslissen onbenut.

Door de wat gelukkige overwinning mag Excelsior’31 drie punten bijschrijven en nemen de Rijssenaren verder afstand van de ploegen in de staart van de ranglijst.

Excelsior’31 – Barendrecht 1-0 (0-0)

Scoreverloop: 74. Leferink 1-0
Gele kaarten: David, Bartels, Gerritsen mulkes
Toeschouwers: 500
Excelsior’31: Kok, David, Bartels, Gerritsen Mulkes, Siemelink (46. Zwollo), Rosink, Davina (89. Van Pijkeren), Özkök (56. Aman), Nahrwold, Leferink, Chengachi