Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Gerritsen Mulkes van Excelsior’31 naar Go Ahead Eagles

Geplaatst op 29 mei 2012 door   ·   2 Reacties

RIJSSEN – Michel Gerritsen Mulkes (foto) gaat een stapje hogerop. De twintigjarige verdediger verhuist van topklasser Excelsior’31 naar eerste divisionist Go Ahead Eagles. De Rijssenaar tekent een contract voor één jaar bij de club uit Deventer. ‘Dit is perfect’, zegt Erwin Looms als technisch opperhoofd van Excelsior. ‘Voor hem is het mooi en wij als Excelsior zijn trots dat een speler uit de eigen jeugdopleiding deze stap kan zetten. Ik gun het hem van harte. Ik zeg overigens niet dat hij het haalt, maar van de andere kant zal ik ook niet verbaasd zijn als hij na drie maanden een basisplaats heeft. Michel is een speler met toekomst, maar hij zelf het vooral zelf waar moeten maken.’

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Jan says:

    Prima voetballer, prima vent met een goed stel hersens. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij de vloer aan gaat vegen met menig tegenstander, in de Jupiler League. Veel succes, Michel!

  2. peter says:

    Dan gun ik hem van harte,hoop dat hij blessurevrij blijft,want een 1 jarig contract is erg broos.
    Je kunt ook pech hebben zoals Siemelink toenertijd,had ook een 1 jarig contract,maar raakte door een blessure en trainerswissel uit de gratie.
    Maar hoop voor jou dat het gaat lukken Michel, succes.
Archief