Glanerbrug wint, Tubantia gelijk en PH verliest

Geplaatst op 17 februari 2011 door   ·   1 Reactie

ENSCHEDE – Door het winterse weer en de vele afgelastingen van de afgelopen maanden werden vanavond al de eerste midweekse wedstrijden afgewerkt.

Tubantia moest op bezoek bij WSV genoegen nemen met een punt. De ploeg uit Hengelo kwam nog wel op voorsprong door doelpunten van Timo Mulder en Vural Ozdemirh, maar nog voor rust kwam de thuisploeg langszij. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.
WSV – Tubantia: 2-2 (2-2) 1-0 Mulder, 2-0 Ozdemir, 2-1 Doornebosch, 2-2 Toisuta.

PH
heeft ook kennisgenomen van de blakende vorm waarin Longa’30 verkeert. De ploeg uit Almelo verloor met 2-1. Door het verlies blijft PH middenmoter in de eerste klasse. De ploeg uit Lichtenvoorde is door de winst de nieuwe lijstaanvoerder.
PH – Longa’30 1-2 (1-1). 1-0 Wesselink, 1-1 Staring, 1-2 Bader.

In de tweede klasse J stond er een Twentse topper op de rol. AJC, de nummer drie van de ranglijst, nam het in eigen huis op tegen Glanerbrug. De gasten hadden geen kind aan de ploeg uit Losser en wonnen overtuigend met 5-1. Door de winst krijgt Glanerbrug de ongenaakbare koploper AGOVV weer een beetje in het zicht.  Metin Aydin (foto) scoorde twee keer.
AJC’96-Glanerbrug 1-5 (0-1). 0-1 Darryl Vosskühler (pen), 0-2 Strijker, 0-3 Aydin, 0-4 Akkerman, 1-4 Weegerink, 1-5 Aydin.