Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Glanerbrug wint wel van in nood verkerend Sportclub Enschede

Geplaatst op 7 april 2013 door   ·   Geen reacties

 desmond holtman (14) heeft gescoordENSCHEDE – Het lijkt er niet op dat Sportclub Enschede volgend seizoen nog in de eerste klasse actief is. Op eigen veld verloren de Enschedeërs zondag van buurman Glanerbrug. Het werd 2-3 door doelpunten van Bos en Verschoor namens Sportclub Enschede en Stuut en Holtman (2x) voor Glanerbrug. Door de nederlaag staat de ploeg uit Enschede nog steeds met een ruime achterstand in punten onderaan. Stevo staat op de op één na laatste plaats en heeft zeven punten meer dan Sportclub Enschede. Voor Glanerbrug kwam de overwinning als geroepen. De afgelopen vijf wedstrijden werden allen verloren.

Achilles ’12, dat nu op de twee na laatste plaats staat en tien punten meer heeft dan Sportclub Enschede, verloor ook opnieuw. Op bezoek bij directe concurrent Rheden liep het team tegen een 3-0 nederlaag aan. Bij de rust was de stand nog gelijk, maar de thuisploeg greep in het tweede bedrijf aan de hand van drie lange ballen de zege. Stevo verloor in eigen huis met 1-2 van Presikhaaf.
Middenmoter TVC’28 tenslotte zorgde voor de verrassing van de dag. De Tubbergenaren declasseerden koploper Alverna in eigen huis. De wedstrijd begon fortuinlijk voor de ploeg van Walter Weghorst. Ze kregen een strafschop waarbij Swinkels een rode kaart keert. Tegen tien man kreeg TVC vleugels en liep uiteindelijk uit naar een 7-1 zege. Stef Roelofs scoorde drie keer, maar moest kort voor tijd met een zware blessure vervangen worden.

Foto: Desmond Holtman (tweede van links met nr 14) heeft gescoorde en wordt gehuldigd door zijn ploeggenoten
(foto TwenteSport.com)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief