Maandag 17 februari 2020
Twentesport

‘Goede voorbereiding leuk, maar moeten zondag winnen’

Geplaatst op 6 september 2015 door   ·   Geen reacties

Taner_Sen (200x300)OLDENZAAL – Quick’20 mag het zondag in de openingsronde van de Hoofdklasse C op eigen sportpark Vondersweijde opnemen tegen Hollandia. De ploeg uit Hoorn komt over van de Hoofdklasse A en is daardoor de grote onbekende in de competitie. De Oldenzalers kunnen echter teren op de goede resultaten van de afgelopen weken. Toch?

‘Het is leuk en aardig dat we een goede voorbereiding hebben gehad,’ vertelt verdediger Taner Sen. ‘Maar uiteindelijk gaat het erom dat we de wedstrijd zondag winnen.’ Zijn ploeg won in het bekertoernooi van drie eersteklassers (waaronder TVC’28 en Enter Vooruit), scoorde daarin veertien keer en kreeg precies nul doelpunten tegen. Ook het Fletcher TOP Toernooi bij Excelsior’31 werd gewonnen, nadat in de finale SVZW werd verslagen (2-0) en er eerder al gelijk werd gespeeld tegen topklasser HSC’21.

‘We hebben een relatief jonge selectie en de sfeer binnen het team is goed,’ legt Sen uit. ‘Daarom verwachten we ook dat iedereen alles gaat geven om te winnen.’ Trainer René Nijhuis kan beschikken over een bijna fitte selectie, alleen Jacco Swier is niet beschikbaar in verband met knieklachten. De wedstrijd Quick’20 – Hollandia begint zondagmiddag om 14.00.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief