Donderdag 23 mei 2024
Twentesport

Haaksbergse sportploeg van het jaar 2011 thuis in actie tegen Hollandia

Geplaatst op 10 maart 2012 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Na de verloren derby van vorig weekend tegen Quick ’20 was er vrijdag na de training even een manier van ontspanning voor de selectie van HSC ’21. De ploeg was in het gemeentehuis van Haaksbergen te gast bij het sportgala, waar de ploeg genomineerd was voor de prijs sportploeg van het jaar 2011. Dat de ploeg de prijs uiteindelijk ook daadwerkelijk mocht ontvangen, was volgens trainer Paul Krabbe (foto) de erkenning voor de prestaties van het afgelopen jaar, met als kers op de slagroom het kampioenschap in de hoofdklasse C. Zondag wacht er echter alweer een belangrijke wedstrijd, thuis tegen Hollandia.

De ploeg uit Hoorn doet het dit seizoen, net als HSC, niet onverdienstelijk. Het elftal bezet momenteel de vijfde plaats, één plaats (en tevens één punt) boven de mannen uit Haaksbergen. Bij winst doet HSC dus goede zaken voor een plaats bij de top vijf. In aanloop naar de wedstrijd gebruikte Krabbe de prijs voor sportploeg van het jaar als stimulans voor de wedstrijd van zondag. ‘We moeten met deze prijs in ons achterhoofd naar de volgende wedstrijd kijken.’

Dat zal hij dan moeten doen zonder de geblesseerde Bart de Jong en Mart Stokkers. De wedstrijd van aanstaande zondag begint om 14.30 uur op het sportpark Groot Scholtenhagen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief